Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 14:00 - 15:00
Forstå dine brugere

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Journalister, kommunikatører og redaktører bør alle kende kunderne og modtagerne. Her får du en konkret metode, du kan tage med hjem.
 
Uanset om du er journalist, kommunikatør eller skal finde det indhold, der kan koste penge, så er det vigtigt, at du kender brugerne og den virkelighed, dit indhold bliver brugt i.
Kunder kan ikke altid beskrive den løsning, de har brug for. Men de kan beskrive problemet bedre, end vi nogensinde kan gætte os til. Hvad hvis vi kunne se tingene i et nyt lys, så vi får øje på mulighederne — både nu og i fremtiden?

Mød op og få at vide, hvorfor det er vigtigt og bliv klogere på en konkret metode kaldet Jobs To Be Done.  I sessionen tager vi dig fra teorien bag til de praktiske eksempler. Til sidst vil der være mulighed for spørgsmål.

Oplægsholdere
avatar for Lars K. Jensen

Lars K. Jensen

Digital udvikler & leder, Infomedia
Digital udvikler og leder af produktudvikling hos Infomedia.Han er uddannet journalist fra DMJX i 2007. Siden har han arbejdet ti år med digital udvikling på Ekstra Bladet, hvor han blandt andet var leder af det redaktionelle udviklingsteam, hvor journalister og udviklere/programmører... Read More →
avatar for Casper Klenz-Kitenge

Casper Klenz-Kitenge

Direktør & medejer, Pilot ApS, ☛ cabgfx.com / @cabgfx
Direktør og medejer af Pilot, og arbejder som konsulent, med rådgivning, sparring og levering i design- og innovationsprocesser.Casper har 12 års erfaring i new media, tech startups og e-commerce, og blandt kundelisten findes Altinget, Nordisk Film, Børsen Associated, Autobutler.dk... Read More →Sunday November 4, 2018 14:00 - 15:00 CET
.O3 - Sidescenen