Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 12:00 - 13:00
Tegneren afslører sine kneb

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Mød den prisvindende Politikentegner til en snak om satiretegninger og medievirkeligheden set med en bladtegners perspektiv.

Philip Ytournel modtog i år prisen ’Årets Bladtegning’ for en tegneseriestribe, hvor Lars Løkke Rasmussen, Søren Pape Poulsen og Anders Samuelsen sidder til bords og er godt mætte af at spise kameler. LA-lederen siger, at han godt kan klemme endnu et stykke ned. Tegningen er en klar kommentar til VLAK-regeringens brudte valgløfter og politiske tilståelsessager. Philip Ytournel mener alligevel, at han ingen politisk dagsorden har med sine tegninger.

I denne session fortæller Philip Ytournel, vært Mads Zacho Teglskov  og os andre, hvordan han får sine ideer til nye satiretegninger og andre projekter.

Vært: Mads Zacho Teglskov.

Vært
avatar for Mads Zacho Teglskov

Mads Zacho Teglskov

Opinionsredaktør, Politiken
Uddannet journalist.Mads er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2008 med praktik på TV 2 Østjylland. Han har siden 2008 været ansat på Dagbladet Politiken; først som videojournalist, siden som graverjournalist, debatredaktør og bagsideredaktør. I dag er han avisens... Read More →

Oplægsholdere
avatar for Philip Ytournel

Philip Ytournel

Tegner, Politiken
Philip Ytournel er tegner på Politiken og modtog i år prisen for ’Årets Bladtegning’. I 2014 vandt han ligeledes Ping-Prisen som årets journalistiske tegner.Tidligere var han nyhedsgrafiker ved samme avis samt grafisk designer ved en række københavnske bureauer. Philip er... Read More →


Sunday November 4, 2018 12:00 - 13:00 CET
O107 1. sal Odeon