Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 12:00 - 13:00
Fra journalist til forfatter

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Hvordan er det at gå fra journalistik til bøger? Få en række gode råd fra kendte forfattere, der har taget turen fra journalistiske artikler til bøger.

Fra journalistiske artikler til krimier, portrætter, skønlitteratur og dokumentarbøger. Hør erfaringer fra og få mulighed for at stille spørgsmål til et panel af journalister og forfattere, der genremæssigt er bredt repræsenteret.  

Forlagschef på Politikens Forlag Kim Hundevadt er vært på sessionen – og blandt paneldeltagerne er tidligere journalist og nuværende krimiforfatter Jesper Stein, og Camilla Stockmann, en af journalisterne bag årets Cavlingvinder-bog ‘Bullshit – Fortællingen om en familie’.

Vært
avatar for Kim Hundevadt

Kim Hundevadt

Forlagsredaktør, Politikens Forlag
Journalist, forfatter og foredragsholder. Han arbejdede på  Jyllands-Posten fra 1995 til 2008. Er nu ansat i JP/Politikens Forlagshus.Kim Hundevadt har skrevet fem bøger. I september 2008 udkom hans bog I morgen angriber vi igen om Danmarks krig i Helmand, Afghanistan.

Oplægsholdere
avatar for Jesper Stein

Jesper Stein

Journalist & forfatter, Selvstændig
Uddannet journalist og har bl.a. haft politi- og retsstof og litteratur som stofområde på Jyllands-Posten. Han debuterede som forfatter i 2008 med ”Man jager et bæst og fanger et menneske”. Bogen blev efterfulgt i 2012 med ”Uro”, som er første kriminalroman i den populære... Read More →
avatar for Camilla Stockmann

Camilla Stockmann

Journalist og forfatter, Politkken
Kulturjournalist for Politiken, hvor hun blandt andet skriver om kunst, kulturhistorie, kulturpolitik og kulturelle fænomener.  Hun er forfatter til fire bøger og vandt Cavlingprisen 2017 for 'Bullshit - Fortællingen om en familie', som hun har skrevet med Janus Køster-Ras... Read More →


Sunday November 4, 2018 12:00 - 13:00 CET
K2