Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 14:00 - 15:00
Workshop: Kreativ på kommando

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Nogle gange popper idéer op med det samme, andre gange kan man stirre på et problem i timevis uden resultat. Eksperimentér med teori og teknikker, der kan hjælpe idéudviklingen i det daglige, når den ikke flyder af sig selv. 

Workshoppen henvender sig til dig, det vil optimere sit professionelle arbejde med kreativitet. Kreativitet kan bruges både til at generere og udvikle idéer, men også til at løse konkrete problemer.  

Emil Sunesen, som har arbejdet professionelt med kreativitet, giver dig mulighed for at eksperimentere med anerkendte teknikker, som stimulerer hjernen til at finde kreative og nyttige idéer. Teknikkerne er enkle og lette at tilpasse til travle hverdage, hvor der ikke er tid til lange sessioner med karton i alle farver.  

Workshoppen giver mulighed for kort at prøve teknikkerne, og giver samtidig indsigt i psykologisk og sociologisk forskning i kreativitet.  

Oplægsholdere
avatar for Emil Sunesen

Emil Sunesen

IT-Universitetet, Studerende
Har arbejdet professionelt med kreativitet, siden han begyndte i DR Nyheder. Efterfølgende i sit job som undersøgende journalist i DR Fakta har kreativiteten også været styrende - ifm. blandt andet  Detektor (DR2), Spild af Dine Penge (DR1) og Kontant (DR1).I 2017 skrev han en... Read More →


Sunday November 4, 2018 14:00 - 15:00 CET
O107 1. sal Odeon