Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Sunday, November 4 • 16:30 - 17:30
’Derfor skal du ALDRIG drikke te på arbejde’

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Videnskab.dk giver konkrete råd til at afkode, hvorvidt historier om ”ny forskning” holder vand.  

”Ny forskning viser, hvorfor det kan være en god idé at overlade rengøringen til mænd” "Eksperter jubler: Her er den nye vej til vægttabet, der holder". Kan du spotte og vurdere, hvilken forskning gemmer sig bag overskrifterne?
 
Videnskab.dk giver fem gode råd til, hvordan du hurtigt gennemskuer nyheder om nye videnskabelige undersøgelser - om du så er journalist, kommunikationsmedarbejder eller bare holder af gode historier og vil undgå misinformation.  

Kom til debat og quiz om tvivlsomme forskningsnyheder. Få testet hvor god du er til at spotte, om der ligger solid forskning bag ”klikbare” overskrifter. Medbring en smartphone for at være med i quizzen.

Oplægsholdere
avatar for Thomas Hoffmann

Thomas Hoffmann

Journalist, Videnskab.dk
Journalist på Videnskab.dk siden starten i 2008 med fokus på samfund og sundhed. Tildelt European Science Writer (Junior Award) 2014.Undervejs bl.a. nyhedsredaktør og drivkraft bag udgivelsen af tre populærvidenskabelige bøger: "Hvorfor lugter mine egne prutter bedst?", "Hvad... Read More →
avatar for Charlotte Price Persson

Charlotte Price Persson

Journalist, Videnskab.dk
Siden 2011 journalist på Videnskab.dk med fokus på arkæologi, astronomi og forskningens betingelser.Videnskab.dk er Danmarks førende videnskabsmedie, senest hædret med Anders Bordings specialpris 2018 for at højne niveauet for videnskabsjournalistik i Danmark.


Sunday November 4, 2018 16:30 - 17:30 CET
.O3 - Sidescenen