Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 10:30 - 11:30
Kom ud over rampen med din podcast

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Eric Ziengs fra Help Marketing Podcast hjælper med at finde hoved og hale i et medie, som mange elsker, men hvor få for alvor slår igennem.

I dag findes der over 2.000 danske podcast. De fleste kender de store podcasts, men der er mange, som aldrig rigtigt slår igennem.  

Eric Zieng sørger på denne session for, at du får styr på, hvordan du skaber en succesfuld podcast. Bliv klogere på, hvordan du får lyttere, hvad det bedste tekniske set-up er og hvordan du potentielt kan tjene penge på din podcast.  

Denne session er både for dig, der drømmer om at starte din egen podcast, eller blot skal finpudse din eksisterende. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men forudsætning for deltagelse er, at du ved, hvad en podcast er og har lyttet til flere.


Oplægsholdere
avatar for Eric Ziengs

Eric Ziengs

Podcaster og forfatter, Nochmal
Eric driver bureauet Nochmal, hvor han udgiver det ugentlige podcast om markedsføring Help Marketing (www.helpmarketing.dk). Siden 2014 er der udkommet mere end 200 afsnit. Eric har udgivet et online kursus i podcasting, der hjælper dig at udgive en podcast, få lyttere, tjene penge... Read More →Sunday November 4, 2018 10:30 - 11:30 CET
K2