Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 15:30 - 16:00
Slip dit liv fri som digital nomade 

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Mille Sjøgren forlod Danmark i 2012, men har passet sin freelanceforretning sideløbende med sine rejser. Hvordan forlader man et fast, trygt job til fordel for et digitalt nomadeliv? Få de bedste råd til, at skabe et arbejdsliv uden fast arbejdsplads. 

De digitale nomader smider sikkerheden over bord, tilrettelægger deres arbejdsliv, så de blot skal bruge en computer for at tjene penge, og så rejser de ellers ud i verden på eventyr.  

Mille Bruun Sjøgren gik fra fast job til at være freelancer. Hør hendes personlige historie om, hvordan hun skabte sit eget job efter en fyring og hvilken frihed det giver at være digital nomade - både professionelt og privat.  

Denne session handler om en særlig livsstil, hvor du har muligheden for at tage dit arbejde og din familie med ud på eventyr i verden, samtidig med at du arbejder, tjener penge og plejer din karriere.  

Oplægsholdere
avatar for Mille Bruun Sjøgren

Mille Bruun Sjøgren

Digital nomade Voiceover-artist, Millespeak
Digital nomade Voiceover-artist i Millespeak, freelancejournalist, podcaster af ‘Den digitale Nomade’ og foredragsholder. Hun har været selvstændig/freelancer siden 2008, hvor hun forinden var vært på The Voice.  Mille har boet fem år i Spanien, hvorfra hun blandt andet... Read More →


Sunday November 4, 2018 15:30 - 16:00 CET
.O2 - Konservatoriesalen