Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 12:00 - 13:00
Tag hul på dit 3. arbejdsliv

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Selvom den officielle pensionsalder overskrides, ønsker mange af os at blive ved med at arbejde. Få inspiration til, hvordan du fører dit arbejdsliv ind i en ny æra.

Selvom om du nærmer dig pensionsalderen, kan der stadig være brug for din erfaring og dine kompetencer på arbejdsmarkedet.  

På denne session får du eksempler fra en håndfuld personer, der på meget forskellig vis har taget hul på deres 3. arbejdsliv. Få inspiration til, hvilke muligheder du har efter pensionsalderen, hvis du føler, du har mere at byde på.  

Vært Abelone Glahn er 63 og selv på vej ind i det 3. arbejdsliv. Hun giver sit bud på nogle af de dilemmaer, der venter dig, som vil arbejde længere end pensionsalderen - især dig, der er freelancer. 


Vært
avatar for Abelone Glahn

Abelone Glahn

Kommunikationsrådgiver, Selvstændig
Selvstændig på 20. år og arbejder som kommunikationskonsulent og forfatter. Hun er født 1955 og blandt andet forfatter til bogen ”50+ og nystartet – engang imellem bliver man nødt til at fyre sin arbejdsgiver”.Abelone blogger nu fast for Bolius om downsizing af bolig som... Read More →

Sunday November 4, 2018 12:00 - 13:00 CET
O108 1. sal Odeon