Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 15:30 - 16:00
Mads Nissen: Portræt af et land i oprør

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Hør den tredobbelte vinder af prisen Årets Pressefotograf, fortælle om sin nyeste bog, der går tæt på den colombianske borgerkrig.

Mads Nissen er en af Danmarks mest markante og prisvindende dokumentarfotografer, og er aktuel med bogen ’We are Indestructible’. Bogen tager os med til frontlinjen af den historiske colombianske fredsproces fra hemmelige FARC-guerillalejre til slummen og præsidentpaladset. Fra landets dybe voldskultur til den blomstrende kokainøkonomi.

Mads Nissen udfordrer de gængse fortælleformer, og blander i bogen egne fotografier og tekster med originale dødstrusselsbreve og botaniske akvareller i et forsøg på at gøre den hårde og komplekse konflikt personlig og sanselig.  

Hvad er det visuelle fortællinger kan – og ikke kan? Hvordan får Mads Nissen adgang til lejemordere, præsidenten og kokainlaboratoriums? Og hvorfor var det, at vinderen af Nobels Fredspris gav ham en skideballe?


Oplægsholdere
avatar for Mads Nissen

Mads Nissen

Pressefotograf, Politiken
En af Danmarks mest markante og prisvindende dokumentarfotografer. Fastansat på Politiken, men internationalt publiceres hans arbejde i blandt andet Time Magazine, The Guardian og Der Spiegel.Mads Nissens arbejde er blevet hædret med over 60 priser internationalt og i Danmark. Ved... Read More →


Sunday November 4, 2018 15:30 - 16:00 CET
.O1 - Odeon Salen / Store sal