Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Monday, November 5 • 10:00 - 11:00
Den gode brugeroplevelse

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

UX-ekspert Casper Klenz-Kitenge giver en introduktion til UX og fortæller, hvordan du skaber gode brugeroplevelser blandt andet ved hjælp af din eksisterende viden om brugerne.

UX (User Experience) er oplevelsen, som brugere har, når de besøger digitale tjenester. En god brugeroplevelse giver tilfredse brugere, men hvordan skaber du et godt service-design?  

Det viser Casper Klentz-Kitenge, når han gennemgår forskellige designopsætninger - med mindre tryk på design og mere på, hvordan de digitale tjenester virker, og hvad det betyder for dine brugere.

Casper kommer med praktiske eksempler på god og dårlig brugerdesign, og du får en forståelse af UX, og hvordan det kan bruges i praksis. Denne session er særligt relevant for ledere, redaktører, designere og marketing- eller kommunikationsansvarlige.  


Oplægsholdere
avatar for Casper Klenz-Kitenge

Casper Klenz-Kitenge

Direktør & medejer, Pilot ApS, ☛ cabgfx.com / @cabgfx
Direktør og medejer af Pilot, og arbejder som konsulent, med rådgivning, sparring og levering i design- og innovationsprocesser.Casper har 12 års erfaring i new media, tech startups og e-commerce, og blandt kundelisten findes Altinget, Nordisk Film, Børsen Associated, Autobutler.dk... Read More →Monday November 5, 2018 10:00 - 11:00 CET
K2