Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 11:30 - 12:30
Historiefortælling med infografik 

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Grafisk designer Malene Hald viser dig, hvordan du laver infografikker, som er tro mod dit datamateriale og understreger din historie eller dit budskab bedst.

Allerede i valget af diagramtype, er du i gang med at vinkle din historie. Farver kan forstærke, formindske eller forplumre dit budskab, og begynder du at fjerne eller tilføje elementer, er du allerede i gang med at vinkle din historie i en bestemt retning.  

Bliv klædt på til bedst muligt at fortælle dine historier med infografik og samtidig undgå de typiske faldgruber. Malene Hald viser eksempler på, hvordan forskellige diagrammer kan fortælle hver sin historie med de samme data og hvordan dine designvalg påvirker din historie.  

Der er mulighed for løbende spørgsmål, og der er noget for både nybegyndere og garvede - hvad end du er grafiker eller bare vil forstå det grafiske arbejde bedre.


Oplægsholdere
avatar for Malene Hald

Malene Hald

Grafisk designer & Illustrator, Selvstændig
Grafisk designer, infografiker, bogdesigner og illustrator. Hun er freelancer med kunder blandt forlag, fagforeninger og ministerier, og indimellem er hun grafiker på DR Nyheder.  Malene afholder desuden kurser for HK Grafisk og er ekstern underviser på DMJX.  


Monday November 5, 2018 11:30 - 12:30 CET
.O3 - Sidescenen