Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 11:30 - 12:30
Sæt dine e-mails på autopilot  

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Ved at automatisere de e-mails, som du sender til dine kunder eller brugere, kan du spare både tid og øge din konverteringsrate. Lær, hvordan E-mail Automation kan være et vigtigt værktøj i din marketings- eller kommunikationsstrategi.  

Anvend din eksisterende kunde- eller brugerdata (som selvsagt er tilpasset GDPR) til at skabe og opsætte personificerede e-mails, der rammer den rigtige målgruppe på det helt rigtige tidspunkt.   

Casper Ackermann fra Ackermann Kommunikation viser, hvordan du nemt og hurtigt kan komme i gang med E-mail Automation. Undgå at begå de typiske fejl, og lær, hvordan du bygger strukturen for både dine automatiske e-mailserier eller traditionelle nyhedsbreve.  

Denne session er både til dig, der i forvejen arbejder med e-mails, men også til dig, der vil til at arbejde strategisk med e-mails som et led i markedsføring eller kommunikation. Der tages ikke udgangspunkt i et specifikt CRM-system, men mere i principper og metoder til at få succes med E-mail Automation.  


Oplægsholdere
avatar for Casper Ackermann

Casper Ackermann

Partner og stifter, Ackermann Kommunikation
Partner og stifter af Ackermann Kommunikation, som specialiserer sig i e-mailmarketing og marketing automation.  Fra kontoret i København udvikler Ackermann Kommunikation strategier, eksekverer og optimerer e-mail marketing for en lang række danske og internationale brands og virksomheder... Read More →


Monday November 5, 2018 11:30 - 12:30 CET
O107 1. sal Odeon