Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 13:30 - 14:30
Et magasin – fire versioner

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

FOA fortæller, hvordan de har segmenteret deres medlemsmagasin, så det bedre afspejler medlemmernes interesser og fagligheder.

Flere fagblade vælger i disse år at komme deres læsere i møde og lade sig inspirere af den måde, det digitale univers målretter indhold. Bag segmenteringen af det trykte magasin ligger et omfattende udviklingsarbejde. For hvem er målgrupperne, hvor forskellige skal magasinerne være – og hvad er fælles indhold?

FOA har været forgangs-forbund og har i en årrække segmenteret fagbladet i fire versioner: Social & sundhed, Pædagogisk, Kost &Service og Teknik & Service. Magasinet kommer otte gange om året (x4 – reelt 32 numre).

Chefredaktør Gitte Hejberg fortæller om udfordringer og erfaringer – på tryk og digitalt.

Vært: Karen Gahrn.


Vært
avatar for Karen Gahrn

Karen Gahrn

Redaktør, OTW Denmark
Redaktør hos OTW, hvor hun arbejder med udvikling og produktion af medier, fx magasinet Share som udkommer på fem sprog i fire nordiske lande. Karen er uddannet journalist og har en fortid dels som tv-producent og -vært hos bl.a. DR og dels som redaktør på en stribe større magasiner... Read More →

Oplægsholdere
avatar for Gitte Hejberg

Gitte Hejberg

Chefredaktør & chef, Fagbladet FOA & FOA Medier
Gitte Hejberg er ansvarshavende chefredaktør på Fagbladet FOA og chef for FOA Medier.Hun er uddannet journalist og er optaget af bl.a. forandringsledelse, medlemskommunikation og samspil mellem digitale, sociale og trykte medieplatforme. Hun har mange års erfaring med magasiner... Read More →Monday November 5, 2018 13:30 - 14:30 CET
O107 1. sal Odeon