Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 10:00 - 11:00
Strategisk kommunikationsplanlægning med Balanced Scorecard

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Pelle Nilsson fra Resonans Kommunikation viser, hvordan du kan planlægge og styre effektiv kommunikation med et nemt værktøj.

Bliv klogere på, hvordan du kan sikre en strategisk, målbar kommunikation, der har fokus på din organisations behov.  

Balanced Scorecard er en anerkendt metode til styring og udvikling af virksomheder introduceret af Norton og Kaplan på Harvard University i 1990. Siden har metoden vist sit værd i praksis i tusindvis af virksomheder verden over - såsom Apple, Volkswagen og Philips.
 
Pelle Nilsson fra Resonans Kommunikation har udviklet en tilpasset model af den originale teori, og den kan anvendes til strategisk planlægning af organisationens kommunikationsarbejde. Pelle gennemgår modellen med konkrete eksempler og viser, hvordan du tager det første spadestik til et Balanced Scorecard for din kommunikationsfunktion.  


Oplægsholdere
avatar for Pelle Nilsson

Pelle Nilsson

Stifter & direktør, Resonans Kommunikation
Pelle Nilsson har 20 års erfaring som ledelses- og kommunikationsrådgiver, og har i årevis undervist i sin tilpassede udgave af Balanced Scorecard-modellen. Det er en model, der anvendes til strategisk planlægning af organisationers kommunikationsarbejde.  Monday November 5, 2018 10:00 - 11:00 CET
O107 1. sal Odeon