Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Monday, November 5 • 15:00 - 15:30
Fremtiden er privat

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Om ti år er de traditionelle medier skrumpet endnu mere, mens private virksomheder og organisationer i stedet er blevet hovedleverandører af kvalitetsjournalistik til folket – helt gratis

Mens mange medier kæmper med at få betaling for journalistikken, så veksler virksomheder og organisationer i stigende grad god historiefortælling og inspirerende indhold til positiv brandopmærksomhed, loyale kunder og en åben linje direkte til deres vigtigste modtagere.

Tag eksempelvis Nordeas nordiske magasin, Share, som sætter en helt ny standard for en banks historiefortælling med et dedikeret fokus på innovative ideer, som kan gøre verden til et bedre sted. Men er udviklingen en trussel mod sandheden og den såkaldt objektive journalistik – eller journalistikkens redning?

Se eksempler på den nye journalistik og mød journalist og strategisk direktør, Lasse Meldgaard Bloch, fra det Aller-ejede bureau OTW, som tror på, at fremtiden er privat.


Oplægsholdere
avatar for Lasse Meldgaard Bloch

Lasse Meldgaard Bloch

Strategisk direktør, OTW Denmark
Strategisk direktør hos OTW. Lasse er uddannet journalist og har blandt andet en fortid i DR. De seneste ti år har han arbejdet med strategisk kommunikation hos blandt andet Geelmuyden Kiese og Novozymes. I vinter blev han hentet til OTW, som et led i virksomhedens omstilling til... Read More →


Monday November 5, 2018 15:00 - 15:30 CET
.O3 - Sidescenen