Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Sunday, November 4 • 15:30 - 16:00
Er lyd mediernes fremtid?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Bør medierne have en strategi for lyd, der rækker udover de efterhånden klassiske podcasts? Få indsigt i den digitale udvikling, og hør Zetland fortæller om deres erfaringer med oplæste artikler. 

Den teknologiske udvikling peger på, at brugerne i fremtiden vil tilgå medieindhold med ørerne i stedet for øjnene. Det sker bl.a. gennem stemmestyret interface eller de såkaldte digitale assistenter.

Lars K. Jensen, en af branchens digitale frontløbere, giver sit perspektiv på, hvordan dét at udkomme på lyd kan give særlig værdi for brugerne.  

For lidt over et år siden indførte Zetland, at deres abonnenter kunne lytte til alle artikler oplæst af journalisten bag. Det blev hurtigt populært, og efter få måneder blev en stor del af artiklerne lyttet til. Chef for lyd på Zetland, Hakon Mosbeck, gør status på mediets erfaringer og planer med lyd for fremtiden. 

Oplægsholdere
avatar for Lars K. Jensen

Lars K. Jensen

Digital udvikler & leder, Infomedia
Digital udvikler og leder af produktudvikling hos Infomedia.Han er uddannet journalist fra DMJX i 2007. Siden har han arbejdet ti år med digital udvikling på Ekstra Bladet, hvor han blandt andet var leder af det redaktionelle udviklingsteam, hvor journalister og udviklere/programmører... Read More →
avatar for Hakon Mosbech

Hakon Mosbech

Medstifter & redaktør, Zetland
Medstifter og redaktør på Zetland, hvor han bl.a. er chef for lyd.  Tidligere var han vært på P1-programmet 'Mennesker og medier' og har arbejdet for en række skrevne medier, fx Politiken og Euroman.  Han har været med til at vinde flere journalistiske priser og er kandidat... Read More →


Sunday November 4, 2018 15:30 - 16:00 CET
.O3 - Sidescenen