Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 11:30 - 12:30
Margrethe Vestager: Kampen mod giganterne

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Hvordan lægger man arm med nogle af verdens stærkeste og mest magtfulde virksomheder? Margrethe Vestager har taget kampen op mod flere internationale giganter for at sikre fri og fair konkurrence. 

Mød en af de mest indflydelsesrige danskere i international politik, der er kendt for at uddele gigantiske bøder. Sammenlagt har Margrethe Vestager udstedt bøder på over 150 milliarder kroner til Apple (100 milliarder), Facebook (825 millioner) og Google (18 milliarder i 2017 og 32 milliarder i 2018).  

Margrethe Vestager fortæller om sit arbejde med at sikre fair konkurrence for europæiske virksomheder i en globaliseret verdensøkonomi.

Charlotte Harder er vært på denne session og stiller både sine egne og publikums spørgsmål. Den efterfølgende Q&A afvikles digitalt, så tag derfor din smartphone med, hvis du vil stille Vestager et spørgsmål.  

Vært
avatar for Charlotte Harder

Charlotte Harder

Mediechef, Folkekirkens Nødhjælp
Tidligere udlandschef i DR Nyheder, redaktør for Horisont og Deadline på DR2. EU-korrespondent samt USA-baseret reporter og redaktør for DR Nyheder. Uddannet journalist i 1995 og siden efteruddannet bl.a. inden for sociale medier og ledelse.

Oplægsholdere
avatar for Margrethe Vestager

Margrethe Vestager

Konkurrencekommissær, Europa-Kommissionen
Tidligere økonomi- og indenrigsminister.Sad i Helle Thorning-Schmidts regering fra 2011- 2014 og har før det været undervisningsminister i Poul Nyrup Rasmussens regering  fra 1998 -2001. Leder for det Radikale Venstre fra 2007-2014


Vestager ppsx

Monday November 5, 2018 11:30 - 12:30 CET
.O1 - Odeon Salen / Store sal