Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 10:00 - 11:00
Tillidskrisen og det polariserede medieforbrug

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Borgerne følger ikke længere de samme medier, og stoler hverken på politikere eller journalister. Deltag i debatten om, hvordan vi sikrer tilliden i mediebilledet. 

Medier og politikere er midt i en brydningstid pga. især to megatrends. Den ene er udviklingen i medieteknologien og den måde, vi bruger den på, og den anden er en voksende tillidskrise mellem borgere, politikere og nyhedsmedier.

Kulturminister Mette Bock (LA) kommer med sine bud på, hvad henholdsvis medierne og politikerne bør gøre for at håndtere de to megatrends. Hun udfordres derefter af medieordfører Rasmus Nordqvist (Alt) og medieforsker Aske Kammer (IT-universitetet).

Medbring mobil, tablet eller andet udstyr med adgang til internettet, så du kan deltage i debatten og være med til at prioritere spørgsmål til panelet.

Vært: Mads Løkke Rasmussen 

Vært
avatar for Mads Løkke Rasmussen

Mads Løkke Rasmussen

Udviklingskonsulent, Dansk Journalistforbund
Udviklingskonsulent i Dansk Journalistforbund. Cand.scient.soc. MBA.Udvikling af forretningsområder, medlemsservice og arrangementer. DJ netværk, DJ mentor, DJ outplacement, rekruttering og fastholdelse af medlemmer.

Oplægsholdere
avatar for Mette Bock

Mette Bock

Kulturminister & kirkeminister
Medlem af Folketinget for Liberal Alliance.
avatar for Aske Kammer

Aske Kammer

Ph.d. & adjunkt, IT-Univetsitetet i København
Ph.d. og adjunkt ved IT-Universitetet i København og formand for Sammenslutningen af Medieforskere i Danmark.I sin forskning fokuserer han på, hvordan journalistikkens teknologiske, økonomiske og politiske rammevilkår forandres i en digital tid, og på hvilken rolle tech-virksomheder... Read More →
avatar for Rasmus Nordqvist

Rasmus Nordqvist

Medieordfører for Alternativet
Medlem af Folketinget siden 2015. 


Monday November 5, 2018 10:00 - 11:00 CET
.O3 - Sidescenen