Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 11:30 - 12:30
Kreativitet i hverdagen - den skal faciliteres! 

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Mød to ledere, der har sat kreativiteten i system, så de og deres medarbejdere hver dag kan tænke nyt i deres arbejde med henholdsvis journalistiske indslag og kampagneudvikling.  

Den ene har skulle producere en daglig tv-udsendelse 200 dage om året, den anden skal hvert år være med til at levere 1.300 spots på forskellige platforme. Hvordan lykkes det dem at arbejde struktureret med kreativitet, så kvaliteten i produktet ikke udvandes?

Tidligere ansvarlig for Aftenshowet, Ann Lykke Davidsen, fortæller, hvordan hun arbejdede for at inspirere, motivere og ikke mindst sikre kreativitet i det daglige arbejde på redaktionen.  

Kreativ leder i DR Markedsføring, Sophie Alexandrine Lindegaard, giver eksempler fra kampagnearbejdet i DR, hvor den bevidste ideudvikling er i højsædet.

Vært: Bo Therkildsen


Vært
avatar for Bo Therkildsen

Bo Therkildsen

Kommunikationskonsulent, DJ – Medier & kommunikation
Kommunikationskonsulent i DJ. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2005.

Oplægsholdere
avatar for Ann Lykke Davidsen

Ann Lykke Davidsen

Redaktionschef, DR Aktuelt
Uddannet TV-billedjournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2002. Startede som journalistpraktikant i DR Ung og blev efter endt uddannelse ansat på DR P3.  Ann Lykke Davidsen har været vært, tilrettelægger, producer, redaktør og sluttede af med at lede hele kanalen som Redaktionschef... Read More →
avatar for Sophie Alexandrine Lindegaard

Sophie Alexandrine Lindegaard

Kreativ leder, DR Markedsføring
Prisvindende kreativ leder i DR Markedsføring og TV Talent 2018.Sophie har i sit 1,5 år hos DR udviklet kampagner til bl.a. Melodi Grand Prix, Den Store Bagedyst, P1 Morgen og X Factor. Med et team af kreative arbejder hun til daglig på tværs af DR's brands for at give danskerne... Read More →Monday November 5, 2018 11:30 - 12:30 CET
K3 Kælderen