Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 13:30 - 14:30
Hvad foregår der i DBU?

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

I september kom DBU og Spillerforeningen på ny i en konflikt, der trak overskrifter i alle landets medier. Tidligere kommunikationschef i DBU og ekspert i retorik gennemgår DBU’s kommunikation – interessenterne, aktørerne og kriserne. 

Vi tager temperaturen på kommunikationsstrategien i DBU og kigger på en række konkrete sager i DBU fra et kommunikationsfagligt perspektiv.

cand. mag. i retorik og tidligere professionel fodboldspiller, Simon Skibsted, giver på baggrund af sit dugfriske speciale ”DBU's krisekommunikation under ledelse af Claus Bretton-Meyer” en grundig analyse af, hvordan DBU har håndteret den eksterne kommunikation og pressehåndtering under den nuværende direktør, Claus Bretton-Meyer. Og tidligere kommunikationschef i DBU, Lars Berendt, fortæller, hvordan han i 23 år styrede DBU igennem både kommunikationskriser og triumfer og giver et indblik i, hvad det er for en kommunikationsudfordring, man som kommunikationschef i DBU står med i dagligdagen.

Vært: Bo Therkildsen

Vært
avatar for Bo Therkildsen

Bo Therkildsen

Kommunikationskonsulent, DJ – Medier & kommunikation
Kommunikationskonsulent i DJ. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2005.

Oplægsholdere
avatar for Lars Berendt

Lars Berendt

Kommunikationschef, Roche Diagnostics
Tidligere kommunikationschef i DBU, i dag kommunikationschef i Roche Diagnostics.Lars Berendt var i 23 år en markant kommunikationschef i Dansk Boldspil-Union (DBU). Han blev afskediget i marts 2014, da DBU’s nuværende direktør tiltrådte og der blev valgt ny formand. Han var... Read More →
avatar for Simon Skibsted

Simon Skibsted

cand.mag. i retorik
Cand.mag. i retorik. Tidligere professionel fodboldspiller.Simon Skibsted har netop afleveret speciale i retorik ved Aarhus Universitet om DBU's krisekommunikation. Simon Skibsted er tidligere professionel fodboldspiller i Silkeborg IF.


Monday November 5, 2018 13:30 - 14:30 CET
K4 Kælderen