Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 10:00 - 11:00
Kampen om de unge mediebrugere

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

De unge er i høj kurs, men svære at nå. Mød nogle af folkene bag TV 2 Echo, DR Ung Digital og TV 2/Fyn, der producerer indhold til en generation opvokset med ubegrænset adgang til information og underholdning. 

De unge skal engageres i nyhederne, det er udgangspunktet for dette panel. Her kan du møde producenter, redaktører og unge fra TV 2 Echo, DR Ung Digital og TV 2/Fyn, når de fortæller, hvordan de får succes hos de mediebrugere, der ellers normalt holder sig til Netflix og YouTube.

Panelet kommer med tips og tricks til det gode indhold og fortæller, hvorfor medierne bør producere særligt til de unge brugere. Fra tung aktualitet, kommunalvalgsdækning, sjov og ballade – hvad er det, der engagerer og holder de unge mediebrugere fanget ved skærmen?


Vært
avatar for Didde Elnif

Didde Elnif

Journalistisk lektor & Ph.d.-studerende, Syddansk Universitet
Journalistisk lektor og Ph.d.-studerende på Center for journalistik på Syddansk Universitet. Forsker i mediernes brug af sociale medier og underviser i digital journalistik og radio.Er uddannet journalist fra DMJX, cand.public fra SDU og har en master i digital kultur fra King’s... Read More →

Oplægsholdere
avatar for Rikke Bekker

Rikke Bekker

Udviklings- og redaktionschef, TV 2/Fyn
Udviklings- og redaktionschef på TV 2/Fyn og ansvarlig for den nye ungesatsning Bemærk.Rikke var chefredaktør for Stem’rne og læser masteruddannelsen i projekt- og innovationsledelse på SDU.
avatar for David Brorson Fich

David Brorson Fich

Producent, DR
Producent på DR Ung Digital, DR3 og P3 - Danmarks nok bedst bemandede digitale afdeling med fokus rettet mod unge danskere. Siden 2014 har David haft ansvaret for DR3's digitale tilstedeværelse og siden 2017 publicerings- og communityansvaret for P3's sociale platforme. David er... Read More →
avatar for Signe Kjær Lindboe

Signe Kjær Lindboe

Journalist, TV 2/Fyn
Journalist på redaktionen Bemærk.Signe er uddannet cand.mag. i journalistik, var planredaktør for Stem’rne og er nu ansat på TV 2/Fyn.
avatar for Sofie Dambæk Rasmussen

Sofie Dambæk Rasmussen

Fagredaktør, TV 2/Fyn
Fagredaktør på redaktionen Bemærk, har tidligere været nyhedsredaktør og har været med i hele arbejdet med at opbygge ungeindsatsen på TV 2/Fyn.
avatar for Kaare Sørensen

Kaare Sørensen

Digital udviklingsredaktør, TV 2
Journalist og forfatter.  Kaare er født i 1979, opvokset i Grønland, uddannet journalist i 2004 og har blandt andet arbejdet i gravegruppen for Nyhedsavisen og som korrespondent i New York for Jyllands-Posten. Han udgav i 2013 dokumentarbogen ’Halshug’ om omfattende internationale... Read More →


Monday November 5, 2018 10:00 - 11:00 CET
.O2 - Konservatoriesalen