Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.


Back To Schedule
Monday, November 5 • 08:30 - 09:30
Byvandring: Oplev det gamle og traditionelle Odense

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

OBS: Tilmelding påkrævet - læs mere nederst i beskrivelsen 

En del af byens ældste huse er samlet i kvarteret omkring Overgade og Nedergade, og flere steder i denne smukt bevarede del af Odense kan man kigge ind på gårdspladserne i fornemme gamle købmandsgårde, mens kontrasten til den gamle fattigskole gør indtryk. Ånden fra middelalderen kan rigtig fornemmes i den gamle, brostensbelagte bydel - især i den farverige Nedergade, hvor de skæve og finurlige facader af bindingsværk på deres helt egen måde fortæller en historie om Odense gennem århundrederne.
 
Følger man det stejle Paaskestræde ned mod Odense Å, er også det bevarede vaskested midt i det grønne med til at gøre historien levende, samtidig med at man befinder sig lige op ad en moderne bymidte i rivende udvikling.  
 
Midt i Odenses gamle historiske bydel ligger også Møntergården, som oprindeligt var det navnet på en af de store købmandsgårde, der lå på byens centrale øst-vestlige hovedstrøg. I dag dækker navnet over Odenses arkæologiske og historiske museum, der ud over den gamle købmandsgård dækker en hele karré med fredede og bevaringsværdige bygninger fra mere end 600 år.

Du tilmelder dig rundvisningen hos VisitOdense cyklen lige ved indgangen i Odeons foyer. Skal ske inden klokken 15:00 søndag den 4. november.  Der er et max antal på 40 personer, så kom forbi hvis du vil være sikker på at få en plads. Turen starter ved Odeons hovedindgang.  

Turen arrangeres i samarbejde med VisitOdense.
 

Monday November 5, 2018 08:30 - 09:30 CET
.O1 - Odeon Salen / Store sal